Водят се разговори с няколко политически формации за съвместно явяване

...
Водят се разговори с няколко политически формации за съвместно явяване
Коментари Харесай

Водим разговори с ГЕРБ и с други формации за съвместно явяване

Водят се диалози с няколко политически обединения за взаимно явяване на идните парламентарни избори - измежду тях е и ГЕРБ, заяви пред БНР Ангел Джамбазки, заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация и евродепута, и посочи, че решението следва да се вземе:

"Разговорът ни с НФСБ е непосредствен и най-съществен, тъй като с тях сме работили добре и имаме положителни резултати ", акцентира той. Евродепутатът уточни, че диалози се водят и с групировката на Петър Москов КОД.

Джамбазки разяснява, че постоянно преди избори се приказва за подозрения за операции на вота и постоянно след изборите това е опрощение за изгубилите. Според него доста неща могат да се създадат във връзка с прозрачността на вота. "Предлагали сме доста пъти да се направи професионална изборна администрация, само че това не се прави. Другото, което би трябвало да се направи, са преброителни центрове, в които да се броят обществено бюлетините, да се регистрират и да остават там ", напомни той.

"Протестът на "Атака " е стихия в чаша вода ", сподели Джамбазки по отношение на днешния митинг на "Атака " поради заличаването им от "Обединени патриоти "..

По думите на Джамбазки не е имало по какъв начин да попитат "Атака " преди да подхващат тази смяна, защото не са могли да ги открият. "Те търсят някакво внимание и желаят нещо - дейностите на водача им (Волен Сидеров - б.р.) е като по учебник ", разяснява зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР