Водолази са открили телата на двама от работниците, които загинаха

...
Водолази са открили телата на двама от работниците, които загинаха
Коментари Харесай

Водолази откриха телата на двама от работниците, загинали при срутването на моста в Балтимор

Водолази са разкрили телата на двама от служащите, които починаха при сриването на моста в Балтимор. Те са били в червен пикап, на дълбочина от седем метра и половина. Останалите четирима не престават да са в неопределеност, само че спешните екипи считат, че телата им може да са затиснати измежду отломките, оповестява " Нова телевизия ".

Съоръжението се срути, откакто 300-метров товарен транспортен съд се удари в една от подпорните колони на моста. Основата версия беше за щета в основния мотор на плавателния съд. Последните данни на проверяващите обаче демонстрират, че корабът е минал поддръжка на моторите на пристанището в Балтимор малко преди съдбовния удар.

„ Мостът е бил в приемливо положение. Последната ревизия е осъществена през май предходната година. Още не сме прегледали всички документи от нея, това ще бъде направено откакто приключим с огледа на място. Оперативната и инженерна група съумяха да се качат на борда нощес. Те обходиха кораба, включително – мостика и машинното поделение. Търсеха електронни съставни елементи, както и записващи устройства, всевъзможни камери, всевъзможен тип видеонаблюдение. Не откриха нито едно от тези неща, само че търсенето продължава ”, съобщи Дженифър Хоумънди, шеф на Националния ръб за безвреден превоз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР