Водолази издирват 12-годишния Александър от сутринта в езерата в пернишкия

...
Водолази издирват 12-годишния Александър от сутринта в езерата в пернишкия
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 14.11.2022 г.


Водолази търсят 12-годишния Александър от сутринта в езерата в пернишкия квартал " Калкас ", заяви за Българска телеграфна агенция кметът на региона Надка Павлова.

Най-известният ресторантьор в София Никола Антикаджиев умря четири дни преди да навърши 93 години. Тъжната новина заяви актрисата Аня Пенчева в профила си във Фейсбук.

Предложението на шведското държавно управление за приемане на България, Румъния и Хърватия в така наречен Шенгенско съглашение евентуално ще бъде отхвърлено от Народното събрание в Стокхолм. Причината е, че социалдемократите и шведските демократи не са съгласни със положението на битката с корупцията и проведената престъпност в тези страни.

70-годишна жена е убита в село Черноглавци, Шуменско. Задържан за закононарушението е по-младият мъж, с който живяла. Подробности бяха показани на взаимен брифинг на полицията и Окръжна прокуратура.

По дамата имало ясни следи за насилствена гибел - голям брой пострадвания, породени от удари с ръце. Дори ухото ѝ е било рязано, означи окръжният прокурор Орлин Куздов.

56-годишният обвинен, който от 3 години живел с жертвата, напуснал селото и бил открит на другия ден в София. Там е арестуван и доведен в шуменския арест. Според комисар Георги Гендов обясненията на арестувания са, че нещастието е настъпила след битов скандал и приложимост на алкохол.

Мъжът е арестуван с прокурорско предписание, следва съдът да реши дали да го остави за непрекъснато в ареста.

През 2000 година той е излежал присъда за опит за ликвидиране.

Вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов чака първото заплащане по Плана за възобновяване и резистентност да е до края на годината. Парите по първия транш са към 2,7 милиарда лв., посочи той, представен от БНР:

" Продължаваме промяната " ще организира обществени диалози с " Възраждане ", Движение за права и свободи и " Български напредък " по отношение на Бюджет 2023. Това оповестиха от пресцентъра на партията. И трите срещи ще са в Народното събрание. А местата и датите са:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР