Водката в съзнанието ни присъства като чисто питие с мек

...
Водката в съзнанието ни присъства като чисто питие с мек
Коментари Харесай

Чистата и мека водка е многократно дестилирана

Водката в съзнанието ни участва като чисто пиво с мек усет и мирис. Тези нейни качества се дефинират от комплицирани процеси, какъвто е дестилацията. Тя е движещата мощ точно за постигането на непорочност в изходния артикул, изключително при водката, а многократното й реализиране основава напитка с високо качество, която се употребява на драго сърце и, несъмнено, с мярка.

По-рано тази година у нас се появи една водка, която употребява най-високи технологии в дестилационния развой, с цел да обезпечи тъкмо това чувство за чисто високоградусово пиво. Това е новата FLIRT 5, която залага на 5-кратната филтрация на своя артикул и с това свое изобретение се подрежда измежду световноизвестни водачи на пазара, които също пречистват своята водка 5 пъти.

При производството на питиета като уиски и ром се търси неповторим микс сред разнообразни усети и аромати, за водката е значима нейната непорочност - както на тип, по този начин и на съставни детайли.

Ето за какво технолозите на водка FLIRT 5 употребяват особено създадена система за колонна филтрация, през която продуктът минава пет пъти, с цел да получи мечтаната непорочност.

При всяко свое прекосяване през дестилационната система, алкохолът става все по-неутрален и се почиства от всевъзможни аромати и примеси, без да губи характерност. Това се дължи както на висококачествената суровина, която технолозите на FLIRT употребяват за изработката на продукта, по този начин и на прецизните професионални умения на самите експерти по дестилацията.

Тъй като скоростта на филтрация също е от огромно значение, специалистите на FLIRT 5 употребяват колонна система, последваща съветските и скандинавски трендове за произвеждане. Тя оперира на мудни обороти при непрекъсната температура, тъй че нежеланите вещества да бъдат отделени допустимо най-прецизно по време на процеса.

Новата FLIRT 5 разполага и с друго преимущество. Основната й съставна част е с екстра качество - извлича се от селектирана пшеница и минава през няколко етапи на филтриране и ферментация. За да стартира изобщо да се употребява, закупеният първокачествен алкохол минава наново през серия от проби, изследвания и филтриране, тъй че да се обезпечи неоспорим надзор на качеството на крайния артикул.

Резултатът е извънредно пречистена водка с първокласно качество, която подсигурява единствено приятни мигове при консумация. Предимствата за потребителя са постигането на доста чист и безпристрастен усет, придаване на мекост, баланс и високо качество на напитката.

Наименованието FLIRT 5 идва с безапелационната поръчка, че новата водка е дестилирана 5 пъти, само че питието се свързва с потребителите си и на друго равнище. Изборът на това какъв алкохол да консумираш става все по-емоционален, по тази причина FLIRT 5 залага точно на слогана „ пет страсти в един флирт ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР