Водещият Ричард Хамънд беше много обичана част от автомобилното шоу

...
Водещият Ричард Хамънд беше много обичана част от автомобилното шоу
Коментари Харесай

Ричард Хамънд защо не се е свързал с Фреди Флинтоф след катастрофата му с Top Gear

Водещият Ричард Хамънд беше доста обичана част от автомобилното шоу на BBC Top Gear - дружно с сътрудниците му Джереми Кларксън и Джеймс Мей.

Неговият свят обаче се промени вечно през 2006 година, когато съвсем съдбовна автомобилна злополука по време на фотосите на шоуто го остави в кома за две седмици и със сериозна мозъчна контузия. Водещият страдаше от пристъпи на тежка меланхолия след случая и в този момент е на задача да помогне на мъжете да приказват за възприятията си.

Като част от това 54-годишният започва подкаст Кои сме ние Сега с най-голямата си щерка Изи, 23. Техният седмичен подкаст вижда по какъв начин дуото разисква разнообразни тематики, всички предопределени за отваряне на мъжете - и да се надяваме да избавят животи.

Ричард, който също е татко на Уилоу, 20, със брачна половинка Минди, 58, изяснява: „ Аз съм мъж на междинна възраст и желаех да направя нещо, което да предизвиква мъжете на междинна възраст да приказват за прочувствени неща – неща, които намираме за малко сложни. “ „ Мисля, че това е концепцията да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР