Водещият Ники Кънчев стартира онлайн викторина и възроди Стани богат.

...
Водещият Ники Кънчев стартира онлайн викторина и възроди Стани богат.
Коментари Харесай

Ники Кънчев възроди „Стани богат”

Водещият Ники Кънчев започва онлайн викторина и възроди „ Стани богат ”. Популярното предаване, на което той бе лице 13 години, възкръсна в обществените мрежи, по време на карантината, научи HotArena.

Телевизионерът и радиоводещ всеки ден пуска в профила си в инстаграм по един въпрос и четири отговора. Викторината е кръстена „ Стани окосмен ” — задявка към играта и мигане във връзка решенията на мъжете, по време на пандемията да не се бръснат, написа „ Галерия ”.

В играта Ники разгласява един много сложен въпрос и четири отговора, един от които е правилният. Противно на мненията на негови другари, че тези въпроси няма да имат никаква известност в инстаграм и ще изпотят прекалено много потребителите, те се оказват шлагер.

И под всеки въпрос има най-малко по 50 коментара от фенове, които се пробват да разгадаят отговора.

Награди няма, само че моралната победа наподобява удовлетворяваща. Що се отнася до самите въпроси—те напълно не са обикновени и са на равнището, на тези, които се задаваха в „ Стани богат ”, като са от всички области.

Водещият на „ Стани богат ” нееднократно е споделял, че това е обичаната му игра и тя доста му липсва. Шоуто завладя ефира за първи път през далечната 2001 година, по Нова.

Ники бе лице на предаването цели 13 години. През 2014 година „ Стани богат ” слезе от програмата, а през 2018-та се завърна на екран, само че този път към този момент в ефира на Българска национална телевизия и то с нов водещ—Михаил Билалов.

За страдание, финансови проблеми в малкия екран доведоха до събаряне на шоуто, макар огромния му триумф и в националния ефир. И при започване на тази година беше излъчен последният епизод.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР