Водещият не е напуснал шоуто, нито пък от екипа на

...
Водещият не е напуснал шоуто, нито пък от екипа на
Коментари Харесай

Край На Вечния Тандем! Емблемата На Господари На Ефира Аут От Предаването!

Водещият не е напуснал шоуто, нито пък от екипа на „ Господарите “ са оповестили сходна смяна. По всяка възможност работните задължения на Зуека в театъра и към новия сериал „ Полицаите от края на града “ са довели до тази смяна.

За разлика от Димитър Рачков, който има много по-епизодични изяви в шоуто, Зуека се наложи като един от най-колоритните облици в поредицата. И в новия сезон на сериала се чака да има по-силно показване от своя сътрудник.

Още една изненада обаче чака феновете на „ Господарите “ тази есен. На коментаторското столче до Рачков ще седне не различен, а обичаната му Мария Игнатова. Двамата бяха водещи с години, преди продуцентите да решат да ги разделят. Към днешна дата новобрачната двойка/ съгласно слуховете/, ще дели един екран и едно бюро още веднъж. За наслада на многочислените си почитатели, написа разкрития.ком.

Не за първи път Васил Василев — Зуека излиза за дълго време от титулярния екип водещи на „ Господари на ефира “. Преди години, до момента в който работеше с някогашната си брачна половинка Нина в частния им спектакъл, той много постоянно отсъстваше. Тогава поради продължителните турнета на трупата, колоритния артист по-рядко сядаше на стола на водещия. Нищо чудно в новия ефирен сезон, той да си партнира с Румен Угрински или Малин Кръстев в „ Господарите “.

Подробностите занапред ще се обясняват, както и дали Зуека ще се върне в предаването, или трайно отсъства от ефира на шоуто за гафове. А дотогава феновете ще се радват на завърналия се тандем — Рачков и Игнатова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР