Водещият на The Chase Брадли Уолш в крайна сметка спря

...
Водещият на The Chase Брадли Уолш в крайна сметка спря
Коментари Харесай

Брадли Уолш от ITV The Chase спира шоуто, за да помогне на играча да `нагласи играта`

Водещият на The Chase Брадли Уолш в последна сметка спря шоуто, с цел да помогне на участник да `направи играта`, като даже изиска дял от облаги.

Брадли приветства четирима нови състезатели, Пени, Филип, Макс и Аня, в известното шоу за игри на ITV в петък (26 януари). Те се изправиха против Джени Райън, известна още като The Vixen. Нещата станаха напрегнати, когато пристигна ред на Макс да играе. След като съумя да завоюва единствено £1000 в своя кеш билдър, той самоуверено избра високата оферта от £60 000.

Това шокира всички толкоз доста, че Брадли спря шоуто, с цел да „ настройки играта “. Той изведе Макс от сцената, прегърна го и попита: " Слушай, доста те одобрявам. Мисля, че имаш огромен капацитет. Сигурен ли си в това? " Макс отговори: „ Да, за какво не “, преди Брадли да го върне на масата.

Мърморейки, той го дразнеше: „ На бюрото, когато ударя един път, това е А, два пъти е Б и три пъти е В.. Не го забравяйте, шест хиляди са мои. 10% шанс. " Шегата на Брадли накара целия екип да се смее - д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР