Водещият на Sky News Иън Кинг стана видимо емоционален, докато

...
Водещият на Sky News Иън Кинг стана видимо емоционален, докато
Коментари Харесай

Водещият на Sky News се задави, съобщавайки смъртта на Дерек Дрейпър след 30-годишно приятелство

Водещият на Sky News Иън Кинг стана очевидно прочувствен, до момента в който съобщаваше тъжната гибел на Дерек Дрейпър на феновете този следобяд.

Иен се насълзи, когато показа тъжната вест, че Дерек е умрял, откакто брачната половинка му Кейт Гарауей удостовери гибелта му в сърцераздирателна респект в Instagram. Смъртта на Дерек на 56 пристигна като необикновен удар за водещия на новините Иън, който се радваше на 30-годишно другарство с някогашния политик, откакто двамата откриха тясна връзка в университета.

„ Имаме изключителни вести да ви оповестя и опасявам се, че това е извънредно тъжна вест. Дерек Дрейпър, брачният партньор на телевизионната водеща Кейт Гарауей и несъмнено, добре известна фигура в английската политика през последните 25 години, умря ", разгласи Иън.

„ Дерек страдаше от Covid през цялото време – той беше мощно обиден от това. Това е извънредно тъжна вест и доста персонално за мен, тъй като бях в университета с Дерек преди повече от 30 години и смятах, че него като страховит другар. Моите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР