Водещият на MSNBC Мехди Хасан беше един от най-силните критици

...
Водещият на MSNBC Мехди Хасан беше един от най-силните критици
Коментари Харесай

Либералният водещ на MSNBC Мехди Хасан История на противоречива реторика в светлината на прожекторите на фона на враждебно отразяване на Израел

Водещият на MSNBC Мехди Хасан беше един от най-силните критици на Израел в главните медии по време на продължаващия спор Израел-Хамас война, само че това не е нищо ново за твърдо левия водещ, който в никакъв случай не се е срамувал да предлага остри мнения.

По време на спора той непрекъснато показва неприязън към Израел, която от дълго време се опълчва като на „ противозаконна “ окупационна мощ на палестинците.

Докато беше с The Intercept, той постоянно разтърсваше страната, обвинявайки я за възхода на Хамас преди всичко и защитавайки придвижването за протест, отнемане от вложения и наказания (BDS) против неговите критици.

p> Въпреки че той безапелационно беше критик на Израел и метода, по който той се справяше с войната с Хамас в линията Газа, той се извини в предишното за мнения, които кореспондент възобнови през уикенда.

Проблемният водещ на MSNBC Мехди Хасанс мненията не престават да го преследват, до момента в който той способства за отразяването...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР