Водещият на MSNBC и бивш прессекретар на Белия дом Джен

...
Водещият на MSNBC и бивш прессекретар на Белия дом Джен
Коментари Харесай

Псаки издава тревога относно кандидатите на трети страни като основна заплаха за Байдън: „Огромен, огромен, огромен проблем“

Водещият на MSNBC и някогашен прессекретар на Белия дом Джен Псаки съобщи в четвъртък, че президентските избори на трета страна претенденти като Робърт Ф. Кенеди младши са „ най-голямото предизвикателство “ за възможностите за преизбиране на президента Байдън.

„ Тези претенденти от трети страни са голям, голям, голям проблем и има доста от тях “, сподели Псаки пред съ-водещия на MSNBC „ Morning Joe “ Мика Бжежински, преди съответно да приказва за това по какъв начин RFK младши има мощно разпознаваемо име в избрани елементи на страната.

Псаки загатна, че все пак някогашният президент Тръмп има „ необятна поддръжка в своята база “, претенденти като Кенеди са същинската опасност за Байдън.

Водещият на MSNBC Джен Псаки назовава претендентите на трети страни „ най-голямата опасност “ до преизбирането на президента Байдън.

„ Ако погледнете RFK Jr., това е казусът с разпознаването на името, както Том преди малко говореше. И към момента има щати в тази страна, явно – иск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР