Водещият на MSNBC Джой Рийд притисна израелския официален представител Марк

...
Водещият на MSNBC Джой Рийд притисна израелския официален представител Марк
Коментари Харесай

Израелски официален затвори Джой Рийд, който го критикува за смъртните случаи в Газа: „Бъдете малко внимателни към тези числа“

Водещият на MSNBC Джой Рийд притисна израелския формален представител Марк Регев да отбрани тактиката на страната в с напрежение изявление в понеделник. Регев отхвърли обвиняванията, че Израел не е взел задоволително ограничения за отбрана на дамите и децата в Газа.

Контролираното от Хамас Министерство на здравеопазването на Газа заяви, че 18 000 души са умряли в Ивицата Газа след Израел стартира бомбената си акция в отговор на терористичната офанзива на Хамас на 7 октомври, която взе стотици заложници и умъртви 1200 души.

Рийд показа тези числа на Регев, консултант на израелския министър председател Бенямин Нетаняху, в нейното шоу в понеделник вечер.

„ Как причиняването на толкоз доста гибел и опустошения, 80% от тях мъртвите се правят оценка като дами и деца, по какъв начин това реализира задачата за премахване на Хамас? " попита тя.

Марк Регев, консултант на израелския министър-председател Нетаняху, отбрани тактиката на Израел и сложи под подозрение потреблението на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР