Водещият на „Ловци на храна“ Chef Андре Токев гостува в

...
Водещият на „Ловци на храна“ Chef Андре Токев гостува в
Коментари Харесай

Андре Токев разбра в Бразилия, че е станал дядо

Водещият на „ Ловци на храна “ Chef Андре Токев гостува в студиото на „ Преди обед “, с цел да показа със феновете на bTV персоналните си прекарвания по време на фотосите на предаването за кулинарен туризъм в далечна Бразилия . На към 10 000 километра от България журито на MasterChef схваща, че е станал дядо.



Екзотичното пътешестване, обвързвано с опознаването на другата просвета, нови артикули и усети, е било запълнено с доста страсти към появяването на новия живот в фамилията му. Известният бразилски готвач Chef Гуга Роша (Guga Rocha), които изследва кулинарните обичаи на индианците, е бил първият, който е поздравил Андре. „ Моите дъщери бяха огромна мотивация в живота ми. Сега внучката ми Ема-Мари е огромна мотивация и веселба. “, показа Chef Токев.

След първия си допир с благосъстоянието на артикули и обичаи от цяла Европа, събрани на пазара на Сао Пауло, който феновете на bTV видяха във вчерашното издание на „ Ловци на храна “, Андре ще се впусне в опознаване най-популярната напитка със своя другар Йордан Дъбов. Заедно с кафе специалиста на международно равнище, кулинарят ще разбере какво се крие зад една чаша от ароматната напитка. Те ще изследват историята, традициите в развъждането и приготвянето, ще посетят профилирани ферми и ще опитат от най-скъпите сортове в света.

Chef Токев е впечатлен от толерантността на бразилците, която е усетил при всеки контакт с тях, даже и по отношение на съперниците на под напрежение футболен мач. Според него южният народ прави оценка високо всичко красиво и забавно, без значение от неговия генезис. Интересен факт е, че родината на възприеманите като обичайни за България артикули – домати, краставици, чушки и тиквички, в действителност е Бразилия. Разбира се, там разнообразието на сортове е голямо и усетите им са разнообразни. Chef Токев даде образец с краставица, която от вътрешната страна наподобява като киви, доматите порастват на шубраци, а локалните сервират ребра от риба.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР