Водещият на либералното токшоу Джими Кимъл говори в шоуто си

...
Водещият на либералното токшоу Джими Кимъл говори в шоуто си
Коментари Харесай

Джими Кимел избухна в САЩ като „мръсни и отвратителни“ след пътуване до Япония, казва, че американците са гледани като на „боклуци“

Водещият на демократичното токшоу Джими Кимъл приказва в шоуто си за това какъв брой изненадващо чиста е Япония в съпоставяне със Съединени американски щати. и даже Европа, шегувайки се, че японците свързват американците с боклука.

Докато американските градове, борещи се с разпространена бездомност, разпадаща се инфраструктура и престъпност, са известна полемика в американската политика, Кимел изнесе монолог в понеделник в „ Jimmy Kimmel Live “ за това по какъв начин скорошно пътешестване до Япония разруши визията му за съвременен обществото може да наподобява по този начин.

„ Тук, в Америка, знаем, че имаме своите неточности. Знаем, че имаме области за усъвършенстване. Но като цяло мисля, че множеството от нас имат вяра, че спрямо останалия свят сме много закопчани. Знам, че го направих “, сподели той. „ Отивам в Европа, където има дупки за нечистотия, където би трябвало да има тръбопровод, и затаявам мирис и си споделям: „ Радвам се, че не съм един от тези хора “, и по-късно се връщам вкъщи, нали? ”

Неотдавнашното му пътешестване обаче промени мелодия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР