Водещият на Fox News Джеси Уотърс казва, че атаките срещу

...
Водещият на Fox News Джеси Уотърс казва, че атаките срещу
Коментари Харесай

ДЖЕСИ УОТЪРС: Всяка измама, схема и обвинение срещу Тръмп има обратен ефект

Водещият на Fox News Джеси Уотърс споделя, че офанзивите против някогашния президент Тръмп имат противоположен резултат против демократите на ". "

ДЖЕСИ УОТЪРС: Всяка машинация, скица и има противоположен резултат. Спомняте ли си фотографията на халбата и какъв брой жадни бяха левите за нея и по-късно, когато щракнаха фотографията и ние я видяхме, усвоихме силата? Всички го направиха и осъзнаха, че са го създали рокендрол, политически вечен. Забележете по какъв начин те към този момент не употребяват фотографията на чашата. Не го виждате по малкия екран или във вестниците. Това е потиснато.

 

Какво мислите, че ще се случи с видеоклипа на Тиш Джеймс, който удря катанец на Trump Tower? Символиката ще прониже съзнанието на страната и ще отеква чак до ноември. Порочните елити могат да лъжат, мамят и крадат, само че вие ги превъзхождате числено и виждате през това.

 

Какво ще кажете за малко карма? може да извади различен заек от шапката си. Акционерите в компания за придобиване преди малко гласоподаваха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР