Водещият на Bachelor Джеси Палмър обеща експлозивна“ и емоционална“ вечер

...
Водещият на Bachelor Джеси Палмър обеща експлозивна“ и емоционална“ вечер
Коментари Харесай

Резюме на „Ергенът“, сезон 28 „Жените казват всичко“: Кой се прибра вкъщи след седмицата на Fantasy Suite? За какво беше бележката на Келси?

Водещият на Bachelor Джеси Палмър даде обещание „ избухлива “ и „ прочувствена “ вечер след сезон 28, агонизиращия епизод 9 предходната седмица и „ Women Tell All “ на Джоуи Градиадей особено доставено.

Вечерта стартира с 16 познати лица и обичаните на почитателите състезатели от Bachelor Season 28, които се качиха на сцената, с цел да обмислят времето си с Джоуи, търканията в имението, по какъв начин наподобява животът след елиминирането от този момент и доста други. След това би трябвало да забележим последствията от мистериозната записка на Келси Андерсън „ би трябвало да поговорим “ и церемонията по връчването на розата Fantasy Suite Week. След като Bachelor Nation гледа прочувствена елиминация в Тулум, Мексико, третата подгласничка на Джоуи се причисли към Джеси на сцената и се събра с някогашния си за първи път след раздялата им.

Любопитно кой се прибра в The Bachelor довечера след Fantasy Suites? Искате ли да знаете какво се случи по време на специфичния сезон 28 „ Жените споделят всичко “? За какво, по дяволите, е бележката н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР