Водещият български лекоатлет Тихомир Иванов, който постави началото на ,

...
Водещият български лекоатлет Тихомир Иванов, който постави началото на ,
Коментари Харесай

Тихомир Иванов: Основните ми цели за тази година ще бъдат европейското и Париж 2024

Водещият български лекоатлет Тихомир Иванов, който сложи началото на , гостува в предаването " Арена спорт ". Той направи преглед на миналата 2023 година и разкри с каква настройка чака Олимпийските игри в Париж.

" Всеки се е раздавал по допустимо най-хубавия метод на огромните надпревари преди този момент. Ето, че времето настъпи и всички желаят да реализират най-хубавите си представяния на Олимпийските игри. През 2024 година желая да съм здрав, да съумея да се приготвя по най-хубавия метод за самата олимпиада. Моята подготовка е напълно ориентирана за летния сезон. Преди Игрите има европейско състезание. Основната ми цел за 2024 година ще бъдат тези две надпревари ", съобщи лекоатлетът.

Той разкри и дали се тормози от заплахата да не покрие нормативите, които са нужни за присъединяване в Париж 2024.

" Стандартите в леката атлетика започнаха да стават доста високи. Това пък е тласък да се опиташ да постигнеш по-добри резултати. Не ме е боязън. Това ми е една от главните цели, тъй като по този метод ще си подобря и персоналния връх. Участието ми на олимпиадата може да бъде обезпечено и от ранкинг листата. Към момента тя не е актуализирана, само че съдейки по международното класиране, съм някъде 31-32, което значи, че съм към топ 30 на олимпийския ранкинг ", сподели Иванов.

Вижте целия диалог във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР