Водещите на две предавания по Нова телевизия ще се сменят

...
Водещите на две предавания по Нова телевизия ще се сменят
Коментари Харесай

Заради коронавируса "Нова телевизия" въведе ротационна смяна на водещите на сутрешния блок

Водещите на две излъчвания по " Нова телевизия " ще се сменят на ротационен принцип. Това се постанова за медията да резервира здравето на своите публицисти, които отразяват обстановката към разпространяването на ковид.

" С оглед на изключителната обстановка в страната и нарасналото внимание към екипа на " Нова телевизия ", мениджмънтът на Нова Броудкастинг Груп наложи сформирането на два самостоятелни екипа на база ежедневна работа по направленията " Новини и настоящи публицистични излъчвания ", написа в известие до медиите.

Засегнати от смяната са утринният блок " Здравей България " и публицистичното предаване " Плюс - Минус ". Водещите на предаванията ще бъдат замествани седмица за седмица от други техни сътрудници от медията.

От идната седмица на мястото на Аделина Радева и Виктор Николаев като водещи на утринния блок ще застъпят политическият кореспондент Лора Инджова и водещият на " Плюс - Минус " Кузман Илиев. На ротационен седмичен принцип Илиев ще бъде заместван от продуцента на предаването Марина Стоименова, която ще си партнира с Владимир Сиркаров.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (558)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР