Водещата в Руска държавна телевизия Олга Скабеева обясни на зрителите,

...
Водещата в Руска държавна телевизия Олга Скабеева обясни на зрителите,
Коментари Харесай

Водеща в кремълската ТВ „Россия 1“ с пропагандни внушения: Ние сме в Трета световна война

Водещата в Руска държавна телевизия Олга Скабеева изясни на феновете, че повода, заради която " специфичната интервенция " на президента Владимир Путин в Украйна лишава толкоз време тъй като страната е влезнала в Третата международна война, написа " Индипендънт ".
Забележката на известната ТВ-водеща следва фрагменти от потъването на флагмана на съветския Черноморски флот крайцера " Москва ".

Водещата Скабеева прави пропагандни внушението за феновете на " Россия 1 ", че страната в този момент се " бори против структури на НАТО, в случай че не и против самото НАТО ".

" Смело може да се назова това, което ескалира напрежението в Украйна, Трета международна война. Това е безусловно несъмнено. В момента несъмнено се борим против структури на НАТО, в случай че не и против самото НАТО. Трябва да признаем това. "

Загубата на крайцера " Москва " нанесе нов удар на съветската атака, която се готви за ново нахлуване в региона на Източен Донбас и се надява по този метод да пристигна и развръзката на спора. Този факт обаче по никакъв метод не се вписва във внушенията на известната съветска журналистка, тъй като ударът по крайцера „ Москва “ е осъществен от военните сили на Украйна, която повече от 50 дни се пробва да изтласка агресора от страната. Още по-абсурдно е да се приказва, че някакви структури на НАТО имат нещо общо със случилото се, защото Алианса не един път е декларирал, че няма да влиза директно във военни спор сред Русия и Украйна. Затова внушенията, че се води Трета международна война е откровена подправена вест, каквито се леят от прокремълските медии всекидневно.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР