Водещата на Тази събота“ и Тази неделя“ Жени Марчева вече

...
Водещата на Тази събота“ и Тази неделя“ Жени Марчева вече
Коментари Харесай

Водеща в бТВ с рекордна заплата, колегите й са бесни

Водещата на " Тази събота “ и " Тази неделя “ Жени Марчева към този момент щяла да се разписва против 10 хиляди лв. месечна заплата.

Преди да стане ясно, че журналистката е съумяла да се докопа и до втори сладостен пост в медията, като додрапала да я назначат за шеф на новините в радиостанциите, които са благосъстоятелност на малкия екран, писа " Ретро “.

Така Марчева щяла да взима пари хем като водеща, хем като продуцент, което автоматизирано я изстреляло на върха на класацията за най-скъпоплатените водещи. С възнагражданието си от 10 бона Жени изпреварва даже рекордьорите Ани Салич и Ники Дойнов, които пък се разписват надлежно против 7 и 9 хиляди лв. месечно. Единствено Венелин Петков за момента прибирал по-тлъста пачка от нея като началник на новините в Би Ти Ви, само че разликата в приходите им била съвсем минимална.

За покачването си Марчева не получила нито едно приветствие от сътрудниците си, а таман противоположното. Отново паднала в окото на бурята, тъй като новият й връх в кариерата вбесил до последна степен нейната екранна партньорка Диана Любенова, която също се надявала на покачване и се ядосвала, че не съумява да изпъкне поради болните упоритости на Жени да е непременно номер едно.

Тиражира се и слух, че галактическата заплата на Жени в действителност била същинската причина Мариана ненадейно да подаде молбата си за овакантяване. Векилска е част от медията от 18 години, а Марчева единствено от 7 и това била огромна засегнатост за Мариана. Диана Любенова най-вероятно също ще напусне, защото й писнало да го играе втора цигулка.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР