Водещата на “Търси се“ Нели Хаджийска призна пред Жоро Тошев

...
Водещата на “Търси се“ Нели Хаджийска призна пред Жоро Тошев
Коментари Харесай

Нели от “Търси се“ призна: Разведох се!

Водещата на “Търси се “ Нели Хаджийска призна пред Жоро Тошев в предаването " Преди обед ", че от началото на годината е публично разведена със брачна половинка си Данаил. Двамата ходили на фамилни лечения, на църкви, манастири, констелации и на какво ли не, с цел да спасят връзката си в продължение на година и половина, само че нищо не се получило. Тя беше безапелационна, че в крайното им решение няма намесен трети човек, а фактът, че двамата с мъжа й са престанали да гледат един на различен като сътрудници, а по-скоро като другари.

" Последните две години ме трансформираха доста, случи се една мощна вътрешна промяна, с която започнах да се виждам и да обичам себе си, започнах да беседвам с душата си ", стартира откровението си Нели.

За нея всичко се трансформирало сега, в който почнала да изпитва едно изключително чувство в любовта. Двамата със брачна половинка й са дружно от 17 години, безусловно от деца, време, през което " се сраснахме и престанахме да се гледаме като човеци. "

" Ние имаме доста дълъг път, през който сме имали доста огромни тествания. Трудната поява на децата, развъждането, това, че аз не стопирах да работя от самото начало, не съм серпантина нито за един месец. Но отчуждението не беше незабавно след децата, в противен случай връзката ни по-късно стана лека. По-скоро се случи, когато престанахме да виждаме другия в неговата смяна, а всеки се трансформира. Беше мъчно да признаем, че тази дълголетна обич не те въодушевява, а е по-скоро другарска, трансформира се в битово развъждане на деца ", откровена е Хаджийска.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР