Водещата на Преди обед“ Десислава Стоянова с гордост носи титлата

...
Водещата на Преди обед“ Десислава Стоянова с гордост носи титлата
Коментари Харесай

Деси Стоянова не излиза от кухнята

Водещата на „ Преди обед “ Десислава Стоянова с горделивост носи купата си „ Жена на годината “ , видя HotArena .

Ако преди няколко лета телевизионерката се безпокоеше дали работата и няма да й попречи на персоналния живот, то през днешния ден тя е съумяла да открие съвършеният баланс сред двете. През делничните дни Деси е отдадена на отговорностите си на дребния екран, само че през почивните най-често може да бъде забелязана в кухнята на дома си , да подготвя обичаната храна на тримата си мъже. 

Ако при започване на кариерата си като публицист Деси твърдо се опълчва на ролята на дамата като стопанка, то през днешния ден тя напълно е преосмислила тази своя задача . Стоянова надалеч не се примирила да бъде къщовница,  само че разкрила своя лична мотивация в това да се върти в кухнята. 

Преди да се появят децата, дружно със брачна половинка й Вальо по никакъв начин не са от фамилиите, за които бавните неделни сутрини са разкош. В началото на връзката си двамата не се затварят вкъщи, с цел да подготвят закуски и да се излежават в леглото до късно. Живеят бохемски по кафенетата на срещи с интелектуални дружинки, пътуват, посещават изложения, концерти, музеи. 

„ Изобщо не се виждах като стопанка. Дори не можех да сготвям “, признава в отбрана на предишния си живот Деси. 

С появяването на близнаците Красимир и Стефан се ужасява, че ще стане като една от тези дами, за които майчинството е главен приоритет. Точно тук обаче се намесва брачният партньор й, който познавайки я добре, не упорства да остане у дома и да се занимава единствено със промяна на пелени и пюрета. Вельо я поддържа, когато получава предлагането да се включи в екипа на Би Ти Ви и да започва своята кариера пред дребния екран. В началото е мъчно, тъй като към неналичието й на опит в малкия екран се прибавя и обстоятелството, че децата са напълно дребни и доста подвластни от грижите й. След първите тежки месеци обаче с половинката й съумяват да сработят съвършен проект, при който всеки да прекарва задоволително време както вкъщи, по този начин и в работата. 

У дома Деси е тази, която повече се пали и ядосва . Почти всичко може да я извади от равновесие и да я накара да увеличи звук. Съпругът й рядко изпуска нервите си и навръх това разчита журналистката. Неговото успокоение и идва добре в моментите, когато самата тя е изгубила контрола. Благодарение на този баланс в връзките двамата съумяват да запазят хармонията си, даже когато нямат задоволително време за романтика и интимни моменти без децата. 

Тя обаче е уверена, че стадият е краткотраен. Щом момчетата станат още по-самостоятелни двамата със брачна половинка й отново ще могат да се забавляват както преди с заниманията си и пътешествията. От години са планували екскурзия до Виетнам и нямат самообладание да я осъществят, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР