Водещата на предаването На кафе Гала разкри току-що в ефира,

...
Водещата на предаването На кафе Гала разкри току-що в ефира,
Коментари Харесай

Току-що Гала призна в ефира: Прощавала съм изневяра

Водещата на предаването " На кафе " Гала разкри преди малко в ефира, че е претърпяла невярност.

От думите й стана ясно, че не приказва за сегашния си сътрудник Стефан.  " Аз съм прощавала невярност. И мога да кажа, че в прочут интервал към случката и разбирането за нея нещата са доста напрегнати - тежки взаиоммоотношения, мъчно се излиза от това. Но аз мога да кажа за себе си, че излизайки от тази обстановка нито съм натяквала, нито съм очаквала още веднъж да се случи, нито това е слагало някакъв отпечатък на връзката ни, безапелационна съм в това. Тя е завършила след време по напълно други аргументи ", призна Гала.

" Аз считам, че човек след невярност, в случай че остане във връзката, най-пагубно за връзката е тази подозрителност и намеците, подмятането понякога. След като се изговори всичко, разровят се неща, които не ти се желае да разравяш, или затвартяш вратата и спираш вечно да приказваш за това, или това убива връзката ", добави плевенчанката.

Титулярната гост-коментаторка в предаването Ева Веселинова сподели, че единственият вид е изневярата същински да се елементарни, да намериш метод да се примириш, другояче слагаш завършек на връзката.

В диалога се включиха и другите гост-коментатори, като писателят Илиян Любомиров призна, че също е претърпял невярност - при първата му огромна обич.

Кристина Патрашкова пък посочи, че не би претърпяла невярност.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР