Водещата на предаването Бригада Нов дом – Мария Силвестър, е

...
Водещата на предаването Бригада Нов дом – Мария Силвестър, е
Коментари Харесай

Мария Силвестър: Не съм бременна, надебелях заради болест!

 Водещата на предаването " Бригада Нов дом " – Мария Силвестър, е гневна на плъзналите мнения по неин адрес. От известно време актрисата е наедряла в региона на талията и това породи доста клюки – от съмненията, че е бременна до изказванията, че не може да управлява апетита си. Изглежда клюките са се отразили зле на самочувствието й и тя най-накрая разкри каква е повода за внезапното й и изцяло необяснимо напълняване.

" Направих си проучвания. Имам инсулинова устойчивост. Вече започнах да пия хапчета, с цел да управлявам положението си. Скоро ще си върна предходните килорами ", показа Мария в обществената мрежа. За това заболяване се знае, че предизвиква задържане на течности, повишение на телесното тегло и ускорява склонността към депресивни положения. То е част от така наречен метаболитен синдром и може да докара до диабет. За шанс, водещата се изследвала в точния момент и почнала строга диета по съвет на лекуващия й доктор. Тя схванала кои храни би трябвало да заобикаля (изцяло спряла сладкото) и върху кои да натъртва, с цел да възстановява функционалностите на тялото си и да бъде още веднъж слаба и енергична.

Навремето Силвестър се изявяваше като модел и насъбраните непотребни килограми я карали да се усеща зле. Слуховете, че е бременна още повече я смачквали. " Не очаквам дете, просто имам стомах! Сега знам каква е повода, взела съм ограничения и още веднъж ще стана мацка! ", зарече се синеоката брюнетка. Тя желала да отслабне освен от здравословна позиция, само че и поради настоящия си другар, който е много по-млад от нея. От една година водещата на " Бригада Нов дом " има връзка с незнаен в общественото пространство мъж. Тя не разкрива името му, само че преди коледните празници си разреши да покаже фотоси с него от града на любовта Париж. С гаджето й бяха на сантиментална екскурзия във френската столица и доста се забавляваха дружно.

Мария и обичаният й се срещнали за първи път около общи познати и незабавно се харесали. Той направил първата крачка, като я поканил да се видят уединено и от този момент не са се разделяли. На фотосите от Париж влюбените изглеждаха усмихнати и щастливи. По всичко проличава, че връзката им сега процъфтява. Те позираха хваните за ръка пред Айфеловата кула, а от Лувъра споделиха видео, в което младокът нежно назовава половинката си с галеното послание " Мими ", написа Уикенд.

Актрисата се разведе с бащата на сина си преди 5 години и мъчно се съвзе след раздялата. Тя дълго не допускаше различен мъж до себе си от боязън, че още веднъж ще остане разочарована и засегната. Мария е признавала, че в този тежък интервал почнала живота си от нулата и едвам си стъпила на краката. Дългокраката брюнетка останала на улицата без покрив на главата и се наложило да се настани в дома на другари, до момента в който си откри квартира.

В последна сметка през днешния ден някогашните съпрузи поддържат връзка между тях поради 12-годишния им наследник Давид, а водещата още веднъж срещна любовта и най-накрая е спокойна в персонален проект. " Имам си другар и съм щастлива, само че няма да кажа нищо повече. Решила съм да държа персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите. Така е най-добре. С някогашния ми брачен партньор Силвестър към този момент нямаме проблеми. Да, раздялата ни беше доста тежка, само че успяхме да възстановяваме общуването си в името на детето. За мен най-важното е синът ми Давид да се усеща добре ", безапелационна е звездата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР