Водещата на Naked Attraction Анна Ричардсън не е от тези,

...
Водещата на Naked Attraction Анна Ричардсън не е от тези,
Коментари Харесай

Анна Ричардсън от Naked Attraction `размени номерата` със състезател след „флиртуваща“ размяна

Водещата на Naked Attraction Анна Ричардсън не е от тези, които се свенят от малко флиртуващи закачки – и даже се наслаждения на замяна с един играч толкоз доста, че заговориха за замяна на номера.

Тъй като беше в шоуто към този момент три пъти, Стивън Барет беше опознал Анна сносно и нещата сред тях станаха много нахални. „ На първото „ Голо привличане “, защото бях строител, Анна сподели „ Той наподобява по този начин, като че ли ще ти оправи тръбите “ или нещо сходно “, сподели той.

„ Беше много смешно, знаеш ли какво сподели Анна е като. И тя сподели, че има потребност от консерваторията си и ще си заменяем номерата след шоуто. Тя сподели, че наподобявам по този начин, като че ли мога да дам положителни обятия, както добре. Бяхме флиртували един с различен сигурно. ", добави той към Daily Star.

Стивън също сподели, че хората, които вършат шоуто, могат да бъдат малко началнически и да ви накарат да вършиме неща, които може да не желаете. Той сподели: „ Това се случи зад кулисите, карат те да правиш повече, в сравнение с би трябвало....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР