Водещата на На кафе“ е известна със способността си набързо

...
Водещата на На кафе“ е известна със способността си набързо
Коментари Харесай

Панелистите в ,,На кафе“ минаха границата, Гала си изпусна нервите: Стига! Хората ще си помислят нещо

Водещата на „ На кафе “ е известна със способността си небрежно да „ строява “ панелистите си, когато се наложи. Понякога обаче обстановката излиза отвън надзор и те се обръщат против нея, поставяйки я в неловко състояние. Така стана и във вторник, когато мъжете в екипа като че ли се бяха наговорили да се майтапят с благосъстоянието на шефката си и мащаба на къщата й.
Писателят Жоро Блажев да вземем за пример съобщи, че желае да живее в колибка в двора на Гала и да работи нещо в градината. Певецът Юли Константинов пък изясни, водещата имала съдба да е богата, тъй като имала такива черти на лицето, предава Vihrogon.
Актьорът Дарин Ангелов, който през цялото време много ядоса Гала с карикатурната реплика на Веско Маринов, също пусна бъзици за етажността на дома на водещата.
„ Стига! Хората ще си помислят в действителност, че къщата ми е някаква гимназия! Това е дребна къща “.
Така развика се тя, когато шегите взеха да минават границата. Гала сподели това, защото е пускала доста видеа и по малкия екран, и в обществените мрежи от красивия си дом и всеки самичък може да реши шири ли се или се свива в него.
Последното видео, което Гала и Стефан пуснаха от своята обител, може да даде много ясна визия за стандарта на огромната звезда на Нова.
На него се вижда по какъв начин Гала е докарала фитнеса дружно с фамозния инструктор у дома. Става въпрос за Ванко от „ Сървайвър “, който е обичания фитнес гуру на доста родни звезди. От фрагментите си вижда, че Гала и Стефан могат да си разрешат пълноценна подготовка с гири и отскачане в домашна конюнктура и с красива панорама.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР