Водещата и модел е лицето на новата есенна кампания на

...
Водещата и модел е лицето на новата есенна кампания на
Коментари Харесай

Славена Вътова представя градското момиче в нова фотосесия

Водещата и модел е лицето на новата есенна акция на Сердика Център
Водещата и модел Славена Вътова е музата на Сердика Център за сезон есен-зима 2021. Във вдъхновяваща фотосесия на емблематични места в София тя пресъздава есенната идея на мола, отдадена на градското момиче. Под мотото „ Тук е “ се декларира новата фешън сбирка есен-зима в магазините в комерсиалния център, с цел да ни подсети, че е време да сменим морските пейзажи с познатата динамичност и цветовете на града през есента. Новият сезон идва да ни покаже, че тъкмо тази смяна в природата може да донесе още по-приятни чувства, мисли и страсти, още по-добро въодушевление и по този начин стремежи баланс. Настъпващата есен и преходът към по-динамичното всекидневие се отразяват неизбежно в дрешника на градското момиче. Топлите земни нюанси и меките, естествени материи от ден на ден навлизат в ежедневния аутфит.

Цветовете на този сезон, показани по време на Седмицата на модата, могат да бъдат открити във всички нови сбирки на магазините в Сердика Център – розов тен, пурпур, опушена тухла, класическото алено и синьо, влажен сняг, зелен ултрамарин. Те са и във всяка постройка, трамвай и изгрев в есенна София, както са ги уловили и предали фотографът на фотосесията – Костадин Кръстев – Коко и стилистът Августина Маркова – Тути.

Началото на есента свързваме и с първия образователен звънец. Ето за какво в гостуват Славена Вътова и нейната щерка Ема, която ще бъде първи клас. Заедно те ще споделят вълнението към подготовката с най-необходимото за учебно заведение и за детския есенен дрешник, само че и ще покажат, че на първо място би трябвало да се забавляваме.

Повече информация на:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР