Водещата и автор Венета Райкова реши да покаже наяве любопитни

...
Водещата и автор Венета Райкова реши да покаже наяве любопитни
Коментари Харесай

Венета Райкова разкри детайли за живота си и защо не я виждаме на екран

Водещата и създател Венета Райкова реши да покаже нескрито любопитни детайлности от живота си и уточни повода, заради която не я виждаме сега на екран.

Откровението на горещата водеща идва по случай Световния ден на Телевизията. Тя дотолкоз се разчувства, че си спомни първите стъпки в Българска национална телевизия през 1992 година, а по-късно непосредствено назова същинската причина, заради която сега няма работа в малкия екран, а залага на писането.

" Започнах работа в Българска национална телевизия през 1992 година и ще бъда ефирен водещ до момента в който съм жива. Това, че сега не ме виждате на екран е, по причина че в последно време малките екрани не заплащат добре, а за чест и популярност съм работила единствено при започване на кариерата си ", написа в профила си русокоската, която от известно време се изявява като публицист, а книгите ѝ се купуват като топъл самун.

" Когато ми създадат предложение, което не мога да откажа, още веднъж ще ме гледате! Сега всичко, което желаете да знаете от мен и за мен, ще го намерите в книгите ми! Утре ще пусна гратис във фейсбука ми линк за първа глава на разказ N9 „ Лошото зайче “! Това се прави за първи път от публицист – да покаже част от романа, върху който работи сега, по този начин самите вие ще бъдете част процеса ", споделя още горещата журналистка.

Честит Световен ден на Телевизията! Започнах работа в Българска национална телевизия през 1992г. и ще бъда ефирен водещ до момента в който съм жива....
Публикувахте от в

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР