Водещата Елън Дедженеръс отново започна да прави предаването си, след

...
Водещата Елън Дедженеръс отново започна да прави предаването си, след
Коментари Харесай

Елън Дедженеръс: Всички около мен се разбягаха след положителния тест за COVID-19

Водещата Елън Дедженеръс още веднъж стартира да прави предаването си, откакто през декември ѝ се наложи да го приключи поради COVID-19. В първото шоу за годината Елън реши да опише за болестта с възприятие за комизъм, съобщи Бтв.

"Случват се доста отрицателни неща, по тази причина дано поговорим за нещо положително – теста ми за Коронавирус ", пошегува се тя. Водещата описа, че е научила новината, до момента в който се е готвела за началото на фотосите на епизод от предаването през декември.

"Подготвях се да запиша шоуто. Правеха ми прическа, слагаха ми грим. И тогава асистентът ми Крейг влезе и сподели, че са излезли резултатите ми от теста и съм положителна. Тогава всички към мен се разбягаха. Разбягаха се! И някои още не са се върнали ", споделя тя.

Болестта е основала проблеми на Дедженеръс и в фамилния ѝ живот. Когато е научила за резултатите от теста, брачната половинка ѝ Порша де Роси я е предиздвикала да спи в обособена стая. След това водещата разказва признаците, които е имала. Тя разкри, че първите три дни е била доста отпаднала и е спала по 16 часа дневно.

Водещата е била сюрпризирана, че тази болежка е признак на ковид, защото не е имала никакви други признаци на заболяването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР