Водещ руски генерал, командващ силите в окупираните южни части на

...
Водещ руски генерал, командващ силите в окупираните южни части на
Коментари Харесай

Отстраниха грубо ключов руски генерал в Украйна. Причината

Водещ съветски военачалник, командващ силите в окупираните южни елементи на Украйна, разгласи, че ненадейно е бил освободен от поста си, откакто е отправил рецензии към Министерството на защитата поради неосигуряване на поддръжка, предава Си Ен Ен.

Генерал Иван Попов командваше 58-а общовойскова войска, която води тежки боеве в Запорожие. Той е един от най-старшите съветски офицери, взели участие във войната в Украйна.
-->
Попов показва, че е повдигнал въпроси за огромната бройка на починали съветски военни и неналичието на разследващи станции.

„ Поставих и други проблеми и ги показах на най-високо равнище – искрено и откровено. Нямах право да неистина. Затова обрисувах всички проблематични въпроси, които съществуват в армията във връзка с бойната работа и поддръжката “, уточни той.

„ Командирите и военнослужещите от Украйна не можаха да пробият нашите позиции начело, само че нашият пълководец ни удари в тил в най-трудните моменти “, добави Попов, откакто Сергей Шойгу е подписал заповедта му за освобождение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР