Водещ демократ в Конгреса на САЩ призна, че няма достатъчно

...
Водещ демократ в Конгреса на САЩ призна, че няма достатъчно
Коментари Харесай

Демократите: Няма достатъчно подкрепа за импийчмънт на Тръмп

Водещ демократ в Конгреса на Съединени американски щати призна, че няма задоволително поддръжка за започване на процедура по импийчмънт на президента Доналд Тръмп. В същото време ръководителят на правната комисия в следената от демократите Камара на представителите Джеролд Надлър даде обещание бързи правосъдни дейности, с цел да издейства публикуването на цялостната версия на отчета Мълър, заяви Ройтерс.

" Изглежда няма задоволително поддръжка за (импийчмънт) в този момент " в редиците на Демократическата партия, призна Надлър пред телевизия Си Ен Ен. " Но ще забележим. Може да се събере поддръжка ", добави ръководителят на правната комисия в долната камара на Конгреса, в чийто сектор е възможното започване на процедура за премахване на президента.

Лидерите на демократическото болшинство в Камарата на представителите се пробват да охладят ентусиазма за импийчмънт на Тръмп, защото се притесняват, че едни прибързани дейности може да се трансфорат в политически пасив за партията в миг, когато изследванията на публичното мнение демонстрират, че гласоподавателите са внезапно разграничени по въпроса, отбелязва Ройтерс.

Надлър сподели пред кореспонденти, че има намерение да се обърне към федерален съд да постанови да бъде изпълнено неговото искане да бъде оповестена цялостната, нередактирана версия на отчета на специфичния прокурор Робърт Мълър за намесата на Русия в президентските избори в Съединените щати през 2016 година
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР