Водачката на френската крайнодясна партия Национален сбор Марин Льо Пен

...
Водачката на френската крайнодясна партия Национален сбор Марин Льо Пен
Коментари Харесай

Макрон страдал от синдрома на разглезеното деспотично дете

Водачката на френската крайнодясна партия " Национален общ брой " Марин Льо Пен предвижда историческо показване на крайнодесните партии на изборите за Европейски парламент идната седмица, съобщи Асошиейтед прес.

Заедно с водачите на други националистически партии Марин Льо Пен ще взе участие през днешния ден в протест, проведен от водача на италианската партия " Лига " в Милано.

Льо Пен изрази увереност, че парламентарната група " Европа на нациите и свободите " " ще извърши исторически героизъм, като от осмо място в Европа стане третата или може би втора " (политическа сила).

Водачката на " Национален общ брой " съобщи, че желае да сформира " суперформация " с другите политически партии със сходни възгледи в идващия Европарламент. Льо Пен сподели, че един подобен съюз може да промени структурата на Европейски Съюз за първи път от десетилетия. " Тази вероятност е вдъхновяваща ", добави тя, представена от ДПА.

Марин Льо Пен осъди " антирепубликанското държание " на френския президент Еманюел Макрон, отбелязва Франс прес.

Девет дни преди европейските избори Макрон през вчерашния ден разкритикува за следващ път евродепутатите от " Национален общ брой ", определяйки досегашното им показване като " злополука както за страната, по този начин и за Европа ".

Намирам държанието на Еманюел Макрон за доста рисково. Вече съм имала случай да кажа, че Макрон наподобява страда от синдрома на капризното деспотично дете , от някаква увереност в притежаването на свръхсили, непоносимост към неодобрението и тотално отвращение за ценене на каквито и да било граници и правила при навлизането в предизборната акция, сподели Льо Пен на конференция преди огромния протест в Милано.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР