Водачът в схемата Бен Шелтън се класира за четвъртфиналите на

...
Водачът в схемата Бен Шелтън се класира за четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Водачът в схемата Бен Шелтън се класира за четвъртфиналите в Хюстън

Водачът в схемата Бен Шелтън се класира за четвъртфиналите на шампионата на клей в Хюстън от сериите АТП 250.

Американецът, който е 16-и в международната класация, трябваше да прави поврат против белгиеца Зизу Бергс, с цел да стигне до триумфа с 3:6, 6:4, 6:3.

Бергс, който е отвън първата стотица, взе самодейността в мача в края на първия сет, когато завоюва четири поредни гейма. Той се движеше доста добре и доникъде на втория сет, само че тогава загуби подаването си за пръв път в мача.

Белгиецът имаше късмет да възвърне равенството в 10-ия гейм, когато пропусна пет брейкбола, само че Шелтън съумя да завоюва подаването, а с това и сета, от втората си опция.

Още в първия гейм на решителния трети сет Шелтън стигна до нов пробив и до края не сподели съмнения.

На четвъртфиналите Шелтън ще срещне сънародника си Брендън Накашима, който в профил австралиеца Ринки Хиджиката след 6:1, 6:4 за единствено 69 минути игра.

За четвъртфиналите се класира още един представител на домакините. Това е Маркос Хирон, който в напълно американски конфликт се наложи над Джей Джей Уулф с 6:4, 6:3. Хирон пласира девет аса в мача и имаше преимущество във всички съществени съставни елементи в играта.

В идващия кръг американецът ще срещне италианеца Лучано Дардери, който сервира изненадата на деня, елиминирайки втория подложен Франсиско Черундоло след 6:4, 2:6, 7:6(4).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР