Водачът на листите на Национално обединение на десницата в Благоевград

...
Водачът на листите на Национално обединение на десницата в Благоевград
Коментари Харесай

Битката за 47 парламент: Цветан Цветанов и Николай Малинов в дебат за диверсификацията

Водачът на листите на " Национално обединяване на десницата " в Благоевград и Велико Търново Цветан Цветанов и Николай Малинов, който е лидер на листата в Бургас на " Русофили за възобновление на отечеството " и кандидат-президент, се изправиха в избирателен спор за диверсификация и независимостта на страната ни.

Според Цветанов в последните 15 години на високо политическо равнище се прокарват съветски ползи.

" Последните 15 година всяко едно политическо управление на страната на високо равнище прекара най-сериозните съветски ползи. Аз се противопоставях в първия мандат и участвах в него и АЕЦ " Белене " беше прекъсната ", съобщи той.

По думите му не е ясно за какво не е довършено трасето Комотини-Стара Загора. А съвсем 500 км на " Балкански поток " е направено за година и половина. Цветанов съобщи, че за диверсификация се приказва непрекъснато, само че ние действително нямаме.

Малинов от своя страна разясни, че ние може да имаме съветски газ евтино и той е подготвен да запознае всеки министър с това какви са виновните фактори в Москва, с цел да се получи тази цена.

Той разяснява и " Балкански поток ", като разясни, че тръбата е можело да е дълга 150 км, а не съвсем 500.

" Правителството построи трасе от 500 км, без да употребява географските особености на България и да направи 150 км. В Ихтиман и в този момент има тръба. Тези разбори ги има в интернет, 3 пъти по-евтино щеше да е ", съобщи Малинов.

Той съобщи, че в случай че стане президент или влезе в Народното събрание - ще инициира референдум страната ни да излезе от НАТО, само че преди този момент ще промени законодателството.

Цветанов пък счита, че хоризонтът, който са ни дали политиците, постарали се да сме част от Европейски Съюз и НАТО, ни подсигурява цялостна и териториална сигурност и опцията да противодействаме на непознати въздействия, които да се намесват в страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР