Водачът на листата на БСП за България“ в 11 МИР

...
Водачът на листата на БСП за България“ в 11 МИР
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Ще продължим да защитаваме българските национални ценности, мирa, семейството и децата

Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 11 МИР Ловеч – Ирена Анастасова, дружно с претендентите за народни представители Минчо Казанджиев, Христомир Маринов, Тодор Спасов, Тодор Тодоров и Събчо Лалев, организираха десетки срещи в градовете Ловеч, Троян, Тетевен, Луковит и Априлци, както и в селата Ъглен, Дъбен, Дерманци, Лисец, Слатина, Чифлик, Врабево, Бели Осъм, Радювене, Александрово, Голям извор, Умаревци, Къкрина, Торос, Петревене, Румянцево.
По време на срещите с гласоподаватели и симпатизанти, лидерът на листата на социалистите Ирена Анастасова показа целите, по които ще работи Българска социалистическа партия в идващото Народно заседание: увеличение на приходите на българските жители, въвеждане на необлагаем най-малко, еднакъв на прага на беднотия, таван на цените на стоките от първа нужда, а също и недопускане на замесване на България във война и преустановяване на доставките на оръжие за Украйна, както и реализиране на мир посредством договаряния и разговор.
„ Ще продължим да отстояваме българските национални полезности и да пазиме децата и обичайното българско семейство от похищенията на джендър идеологията “, съобщи Анастасова пред хората в региона.
Присъстващите на срещите със социалистите показаха поддръжка за направеното от Българска социалистическа партия до момента в обществената сфера – нарастването на пенсиите, на минималната работна заплата и поддръжката за фамилиите с нарастването на майчинството за втората година от развъждането на детето, безплатните учебници за всички възпитаници и еднократната помощ за началото на образователната година за всички деца до четвърти клас в това число.
Те споделиха нерешените с години проблеми в общините Ловеч, Луковит и Тетевен, измежду които окаяното положение на улиците в селата, неналичието на съответна здравна помощ, неналичието на аптеки и хранителни магазини в доста от селата, неналичието на вода, непрекъснатото прекъсване на тока, бързите темпове на обезлюдяване и тежката демографска рецесия.
„ Всички тези проблеми изискват, както съответната и бърза интервенция на страната, за което ние поемаме ангажимент, по този начин и особено внимание и дейности от общинските управление и кметове “, обясниха претендентите за народни представители от Българска социалистическа партия.
Добър образец за решение на тези проблеми е община Троян, която се отличава с подчертана грижа към хората, към обществените услуги, към опазването на здравето, към инфраструктурата. Водачът на листата Ирена Анастасова се срещна с кмета на общината – Донка Михайлова и посети новата обществена услуга в града – дневен център за хората с увреждания, където в спокойна и модерна конюнктура те получават нужната професионална помощ и поддръжка.
Срещите на претендентите от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в региона не престават.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР