Водачът на листата на „Атака” за евроизборите – Георги Димов,

...
Водачът на листата на „Атака” за евроизборите – Георги Димов,
Коментари Харесай

Георги Димов, водач на евролистата на „Атака”: Винаги съм носил България в сърцето си

Водачът на листата на „ Атака” за евроизборите – Георги Димов , беше определен след кастинг по партийната телевизия „ Алфа”.
Сидеров: До последно чаках да се явим дружно на евроизборите „ Атака ” се записаха в ЦИК за идния избор на 26 май
„ Аз съм историк, работя в Българска академия на науките, познавам българската история в нейния произход, т.е. аз съм родолюбец и по специалност, и по душа. Винаги съм носил България в сърцето си”, сподели в предаването „ Тази сутрин” Димов.

По думите му кастингът на „ Атака” е бил един тип изпита за младежите, вместо да се спускат парашутисти, както вършат в други партии. Други партии спускат трето потомство партийци, учили в чужбина, без никакъв принос към България, посочи лидерът на листата на „ Атака”.

Ако влезе в Европейския парламент, той ще се бори за събаряне на глобите против Русия и за заслужен европейски живот на българите. Той ще се бори и против сивата стопанска система.
Голям корупционен скандал в Австрия и оставка на вицеканцлера Щрахе (ОБЗОР) Той беше махленски да дава обещание огромни планове на съветски олигарх
Според Димов корупционният скандал в Австрия е компромат посредством „ на ниска цена сценарий” против подалия оставка вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе и е опит да се удари „ консервативната вълна” в Европа.

Вижте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР