Водач на нашата листа ще е Радан Кънев, втори ще

...
Водач на нашата листа ще е Радан Кънев, втори ще
Коментари Харесай

Радан Кънев е водач на евролистата на Демократична България

Водач на нашата листа ще е Радан Кънев, втори ще е Стефан Тафров, а трета ще е Албена Симеонова. Това съобщи водачът на „ Да, България” и някогашен правосъден министър Христо Иванов, който разгласи първите три места в обединената листа на най-голямото опозиционно формирование отвън Народното събрание – „ Демократична България”.
Иванов беше и индивидът, който поддържа с топли думи Кънев: „ Радане, благодаря ти”, като акцентира, че персонално ще работи за триумфа на всички претенденти. Искаме да влагаме в обединяването - по този начин Иванов акцентира и за какво " Да, България " е съгласна Кънев да е лидер. Вторият претендент – Стефан Тафров, е спечелилият във вътрешните избори на „ Да, България” – те бяха извършени по електронен път.
Работихме да активизираме демократичната общественост за идните евроизбори, акцентира водачът на ДСБ Атанас Атанасов. Той категорично акцентира, че първите три места са съгласувани с „ Да, България” и Политическа партия „ Зелените”
Партия „ Зелените”
Вчера, 29 март, стана ясно, че Политическа партия „ Зелените”, които са част от „ Демократична България”, ще би трябвало да трансформират името си. Причината – решение на Върховния касационен съд (ВКС).
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР