Водач на лъскаво БМВ пренебрегна изцяло правилата за движение и

...
Водач на лъскаво БМВ пренебрегна изцяло правилата за движение и
Коментари Харесай

Наглост! Водач на лъскаво БМВ влезе в насрещното и паркира на тротоар в Кършияка

Водач на лъскаво БМВ подцени напълно разпоредбите за придвижване и извърши няколко нарушавания в Кършияка. За това алармираха читатели на TrafficNews , които са станали очевидци на нарушаването на мъжа.
Прочетете още
Шофьорът е идвал от кръстовището на бул. „ Васил Левски ” и бул. „ Дунав ”. Продължил е да се движи в западното платно на бул. „ Васил Левски ”, влезнал е в насрещното придвижване, където са се движили други коли и се е качил на тротоара измежду хората, където е и паркирал.

Собственикът е спрял скъпото си возило тъкмо пред входа на един от комерсиалните обекти, в който е прекарал много време, настояват читателите ни.

Освен, че лидерът на БМВ-то е направил няколко нарушавания, посредством които е можел да провокира ПТП, той съществено е затруднил и прекосяването на пешеходците по тротоара, изключително на дамите, които се движат с децата си с колички. 

Мъжът даже не е сметнал за нужно да включи спешните светлини на колата, което нямаше да оправдае постъпката му, само че най-малко щеше да покаже, че осъзнава, че мястото му не е там. 

Подобни произволи в града под тепетата не са оригиналност, а се трансформират в наклонност, разясняват читатели, които настояват, че всекидневно се натъкват на извършители в региона.

Снимки:



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР