Водач на БМВ пренебрегна правилата за движение и направи безумна

...
Водач на БМВ пренебрегна правилата за движение и направи безумна
Коментари Харесай

Опасна маневра! Водач навлезе в насрещното движение, за да спести време

Водач на БМВ подцени разпоредбите за придвижване и направи безумна маневра в Пловдив. На нарушаването е попаднал четец на TrafficNews , който описа, че автомобилът се е движил в източното платно на бул. " Цар Борис III Обединител ".
Прочетете още
Шофьорът на автомобила се е движил в източното платно на булеварда и е желал да обърне посоката си към западното, с цел да продължи по бул. „ Марица ”. Вместо да направи това на кръговото кръстовище на Панаира, както е по устав,  той е подхванал рискова и неразрешена маневра и е минал през колчетата преди разграничителната мантинела на пътното платно и е навлязъл в насрещното.



„ Това е систематична и всеобща процедура на водачите в града. Много постоянно виждам по какъв начин водачите вършат нарушаване тъкмо в този регион, а това съставлява заплаха за движещите се в отсрещната посока. Крайно време е органите на реда да извърнат внимание на този проблем и да глобят нарушителите ”, описа читателят ни, който живее в региона и минава всекидневно през този маршрут.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР