Водач на баровски мерцедес получи две скоби заради неплатена такса

...
Водач на баровски мерцедес получи две скоби заради неплатена такса
Коментари Харесай

Баровец с мерцедес спря тарикатски, но му се случи чудо невиждано СНИМКА

Водач на баровски мерцедес получи две скоби поради неплатена такса за паркиране. Снимката обиколи обществените мрежи поради нетипичното наказване.

Защо две скоби е отнесъл водачът си задават доста от потребителите. Според консуматор лаченото возило е спряло на две места и за „ премия “ е получил две скоби.



Според различен по предписание скобата се поставя на предна лява гума, с цел да може да се види, когато лидерът се качва.

В случая, предните му гуми са залепени за тротоара и няма по какъв начин да му сложат скоба там.

По-наблюдателен четец отбелязва, че скобите са на задните гуми, само че не е поради залепянето,а поради това че е завъртял кормилото на ляво,така не могат да сложат скоба на предните и по тази причина са поставени на задните.

Шегаджии считат, че возилото е благосъстоятелност на Тити Папазов и с цел да са по-сигурни от ЦГМ са му поставили две скоби.

При престояване на наложително арестувано с техническо средство вид "скоба " ППС, паркирано в зоната за почасово платено паркиране и/или разказано със известие за погрешно паркирано, без възнаграждение, се заплаща еднократно 30 лв., дружно с дължимата сума за всеки час за почасово платено паркиране до заплащането им, до края на работното време на съответната зона или до наложително пренасяне на блокираното ППС на профилиран паркинг.

ППС наложително арестувано с техническо средство вид "скоба " се смята и е със статус "принудително арестувано ППС в зоната за почасово платено паркиране " досега на възнаграждение дължимите суми по използването на техническо средство "скоба ".

След приключване на работното време на съответната зона за почасово платено паркиране, за деня и през идващите дни (в работни дни от 18:30 до 19:30 ч., а в събота от 17:00 до 18:00 ч.), същото ППС може да бъде преместено наложително по реда на член 118 от НОДТСО, като лидерът или притежателят на ППС, с изключение на сумите дължими по насилственото задържане, заплаща и разноските по насилственото пренасяне и таксата за отговорно бранене на профилиран паркинг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР