Внучката на Тодор Колев преживяла две драстични промени в живота

...
Внучката на Тодор Колев преживяла две драстични промени в живота
Коментари Харесай

Ревнив Турчин Изпъди Внучката На Тодор Колев

Внучката на Тодор Колев претърпяла две фрапантни промени в живота си единствено в последните месеци. Първата е влизането ѝ в сериала „ Откраднат живот “ в ролята на доктор Войнова, а втората – тежка разлъка с дългогодишния ѝ другар, с който бяха пред женитба.

Теодора, която е наследила гения и сините очи на дядо си, имаше връзка с хубав доктор. Д-р Ервин Иванов обаче бил с турско родословие и държал тя също да се преценява с моралните канони в ислямската вяра. Младежът по този начин и не могъл да се помири с работата на приятелката си, като най-много го тормозели интимните кино подиуми. „ В моята специалност се постанова да се целувам с други хора, да пътувам доста, а това не му харесваше “, споделя внучката на Адама. Според нея повратният миг в връзките им пристигнал, когато създали първата значима стъпка – да заживеят дружно. Тогава на напред във времето изскочили битовизмите и сред тях се появило напрежение. След като обаче спечелила кастинг за роля в най-хитовия сериал у нас, той вместо да се зарадва, изпаднал в последна ревнивост.

Теодора сметнала, че ще е по-добре да продължи пътя си сама. Бързо се съвзела от раздялата и още по-светкавично си намерила другари в столицата, измежду които е и небезизвестният абсурден рапър 100 кила. Внучката на Тодор Колев имала афинитет към музиката и певческите среди у нас, тъй като имала и забележителни гласови благоприятни условия. В момента обаче младата артнадежда възнамерявала да акцентира върху театралната си кариера, както и да натрупа повече опит в киното. Дразнела се, когато хората шушукали, че я взели в „ Откраднат живот “ с връзки, написа „Ретро“.

Екранната анестезиоложка Войнова разяснява, че дядо ѝ надали би харесал представянето ѝ на дребния екран. „ Би имал доста забележки към мен. Но човек се учи от грешките си “, споделя Теодора. Плановете ѝ отсега нататък включвали и присъединяване в някой от известните музикални формати, само че това щяло да се случи, когато се наситела на работата в трупата на Плевенския спектакъл, където е на щат все още.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР