Внучката на Тодор Колев, която гледахме с брилянтна игра в

...
Внучката на Тодор Колев, която гледахме с брилянтна игра в
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев стигна дъното

Внучката на Тодор Колев, която гледахме с брилянтна игра в предишния сезон на Откраднат живот, мина през какви ли не метаморфози и в кариерата, и в персоналния си живот. Този път обаче, почитателите на актрисата са потресени от това, което прави.

Както е известно Теодора Кулева се омъжи предходната година за англичанин и се реалокира да живее за непрекъснато в Лондон.

Там обаче, вместо фурори, надарената другояче русокоска живее безусловно от подаяния, написа Уикенд и е съвсем улична актриса.

Теодора сякаш отпътува в Лондон, с цел да покорява киносредите с гения си, само че вместо това е станала циркаджийка, тъй като това, което нормално прави в всекидневието си е да взе участие в треторазредни пърформанси.

Според изданието внучката на Тодор Колев от месеци се устоя не толкоз като професионална актриса, каквото е и образованието й, колкото като аниматор, с каквито са цялостни всички огромни хотелски комплекси.

Основната работа на 27-годишната българка в Лондон е да върти обръч и да демонстрира с него номера. Говори се, че постоянно го прави навън, събирайки подаяния като улична актриса.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР