Внучката на легендарния кмет Петко Калчев мобилизира патриотичния вот в

...
Внучката на легендарния кмет Петко Калчев мобилизира патриотичния вот в
Коментари Харесай

ВОЛЯ и НФСБ с много силен водач в Кърджали

Внучката на именития кмет Петко Калчев активизира патриотичния избор в региона
Ирина Репуц – ръководител ХДПБ (Християндемократическата партия в България), е лидер на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Кърджали. Днес тя беше показана от Кръстина Таскова- депутат в 44-то Народно заседание от Политическа партия ВОЛЯ.

Ирина Репуц е почитан правист с дълготраен опит. Тя е внучка на Петко Калчев- именито име за общината. Той е бил кмет в продължение на 17 години. По негово време се построява градският парк, театърът, прави се канализация. През 1969г. той инициира плановете за т-нар. Водно огледало и околовръстния път, които и до през днешния ден още се строят. Името на Петко Калчев носи братовчед на Ирина Репуц, който е почитан хирург в Кърджали.

 „ Оглавих тази листа в памет на моя дядо, който е направил толкоз доста за града. Хората тук помнят и знаят. Неслучайно кръстиха улица на негово име. Искам да продължа делото му. Жителите на Кърджали от дълго време са се наслушали на какви ли не празни обещания от партиите на статуквото, оставали са излъгани и забравени. Време е да дадат доверието си на честни експерти, които държат на думата си “, съобщи Ирина Репуц.



„ Кърджалийци ни разпоредиха значима задача – желаят бензиностанция със обективни цени. Същото предпочитание имат хибяди българи, до които „ Ефектът Марешки “ не е достигнал и не престават да зареждат на високи цени. Справедливостта е базов приоритет за нас. Във всички сфери. Затова предлагаме на кърджалийци да ни поддържат и за другата ни мярка- безвъзмездни медикаменти за ученции до 18г. и пенсионери над 65г. “, съобщи Кръстина Таскова.

От два дни и в Кърджали при голям интерес върви подписването на Договора с Марешки. Към момента над 500 души към този момент са положили подписа си в документа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР