Внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджийн се омъжи за

...
Внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджийн се омъжи за
Коментари Харесай

Нова кралска сватба на хоризонта: Елизабет II омъжи внучката си

Внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджийн се омъжи за търговец на вино в петък на женитба в Уиндзор.
Големият ден за деветия по ред да заеме евентуално трона и и Джак Бруксбанк – " елементарен човек " с другари със синя кръв - идва по следите на церемонията на принц Хари и Меган Маркъл.
В продължение на седмици пресата твърдеше, че данъкоплатците ще облекнат с 2 млн. паунда за тържеството. Обясняваше се, че разноските биха могли да бъдат спестени, в случай че Юджийн не настояваше да мине с теглена от коне карета към Уиндзор – както направиха Меган и нейният принц.
Има клюки, че решението на BBC да не предава събитието непосредствено заради евентуално ниския му рейтинг е засегнало Бъкингамския замък. Малък търговски ефирен канал излъчваше непосредствено протичащото се.

Оказа се, че огромна част от времето в предаването беше отделена на мненията за бурните пориви напразно, които създаваха проблеми на гостите на тържеството поради техните комплицирани шапки и развяваха пешовете на палтата им. „ за жалост това не е добър ден за сватбени прически “, установяваха от ITV.
Редиците на хората в тълпата по време на шествието на Юджийн бяха доста по-рехави в сравнение с преди пет месеца.
Двойката направи всичко допустимо, с цел да завоюва тълпите, излъчвайки записани преди този момент изявленията за ITV, в които се хвалеха един различен.

Джек назовава 28-годишната си младоженка " блестяща светлина ". Юджийн назова 32-годишния търговец на вино " преклонен и великодушен ".
Принцесата завоюва аплаузи в обществените медии за решението си да носи рокля, която разкри дългият белег от детската интервенция, която върви по гръбнака ѝ. От Бъкингамският замък обявиха, че това е " съответната молба на принцеса Юджийн, която е имала интервенция на 12 години, с цел да поправя сколиозата ".

На церемонията участваха 850 посетители. Сред известните персони, участвали на тържеството, бяха английския артист Роби Уилямс и американската актриса Деми Мур.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР