Внимателно наблюдавах изявлението на Радев и разбрах колко важно е

...
Внимателно наблюдавах изявлението на Радев и разбрах колко важно е
Коментари Харесай

Пеевски за Румен Радев: Видяхме един главозамаял се властолюбец

Внимателно следих изказването на Радев и разбрах какъв брой значимо е било да променим Конституцията, с цел да може в действителност да имаме парламентарна република в цялостния й смисъл.

Така ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява изявлението на президента Румен Радев.

Според Пеевски думите на Радев са посочили раздразнението на един " главозамаял се властолюбец, на който е отнето пълновластието ".

" Който с едноличното си ръководство, посредством безконтролните си служебни държавни управления докара страната до политическа и икономическа рецесия, от които популярност Богу изведохме България с евроатлантическото болшинство в Народното събрание. И с измененията в Конституцията гарантирахме, че в никакъв случай повече няма да има владетел, който да вреди на народа и страната. А когато президентът Радев приказва за корупция, първото, което би трябвало да направи е да се вгледа в себе си и към себе си ", добавя Пеевски.

Той прикани президента да има героизъм и кураж да обърне светлината към президентската институция и тогава хората ще видят доста, доста забавни и некрасиви неща.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР