Внимание! Това са поредните отвратителни и черногледи новини от деня,

...
Внимание! Това са поредните отвратителни и черногледи новини от деня,
Коментари Харесай

Внимание! Това са поредните отвратителни и черногледи новини от деня, без извинение!

Внимание! Това са следващите отвратителни и черногледи вести от деня, без опрощение!

Ако сте марсианци или мелмакчани, в случай че смятате, че протичащото се в България е плод на някаква гнусна политическа агитация, която преди 10-ти ноември 89-та нямаше кой да допусне, то никога не четете по-надолу! Има голяма заплаха да нанесе съществени контузии на светлия лик на всеки социалистически жител!

Ако обаче сте чист съвременник, чиято банкова сметка от дълго време е запорирана от арбитър реализатор, който втори месец не е плащал тока си и който се чуди кое е по-належащо – нови, здрави обувки на детето или наема, то наложително прочетете идващите редове. Те са за вас! Не за друго, а с цел да свиквате!

Днес, на 04.04.2014г. издъхна щъркелът Живка. За тези, които това име нищо не им приказва, ще напомним:

" Преди седмица прелестната щъркелка се връща у нас от Африка и се насочва към Дупница, където най-вероятно е гнездото и. В Дупница, обаче, не всички я чакат с наслада и неспокойствие. Деца замерят Живка с камъни и резултатът е ужасяващо счупено крило. Добър човек я намира и прибира, занася я в локалния подслон за безстопанствени кучета, с вярата, че там ще оказват помощ на птицата. Живка е прибрана в клетка и просто не помнят за нея. Няма медикаменти, няма храна, няма вода. Живка е сама, лежи, до момента в който кръвта и тече в клетката. 5 дни не издава нито тон, забравена.

 1525727 556256881154298 406548078 n

Умиращата птица е видяна инцидентно от хора, пристигнали да си осиновят куче. Когато в една от клетките забелязали Живка, те решили да я спасят и потърсили помощ от столична клиника. Уви птицата не устоя и по-рано през днешния ден умря. "

Ех, каква притча! Символът на новото начало и вярата (щъркелът) беше безпощадно убит от плодът на новото начало и вярата (нашите деца)! Остана ни единствено химерата на бялата лястовица и признакът на българските обичаи (бабичките, които изхвърлят кучетата си в ямите):

" Яни Макулев и Стоян Брашнаров, пещерняци от клуб " Хелектит ", чуват мощен писък до момента в който изследват една от многото пещери край село Карлуково, оповестява OFFNews. На дъното на пещерата виждат контур на куче, което обезверено се мъчи да се избави от дълбоката близо 20 м. дупка. Тъй като не разполагат с нужната екипировка се постанова да се върнат за съоръжение, належащо за спасяването на животното. От тъмнината обаче излизат не едно, а четири кучета - всички в окаяно положение и съвсем умрели от апетит.

 i19619 w668

Голяма част от пещерите в региона са превърнати в нерегламентирани сметища. " Освен битови боклуци доста постоянно сме намирали трупове на животни, които сами падат в пещерните дупки. В доста от случаите обаче хората безусловно изхвърлят домашните си любимци в тях, защото не желаят повече да се грижат за тях ", споделя пещернякът Стоян.

" От години се опитваме да спрем тази процедура. Освен, че е свирепост към живи същества, труповете на умрелите животни навлизат в подземните води. После селяните пият тази вода ", добавя Яни.

На 4 април се отбелязва Световният ден на бездомните животни. "

В същото време страната ни е една бутафория от обществени и политически хиперболи и литоти... Абе, като теглим чертата, май ни остана единствено един Ханко Брат!

Прощавай, Живке!

P.S. Това беше обзор на печата от през днешния ден, 04.04.2014г. Ако не ви харесва отидете на Марс или се капсулирайте в някаква отминала ера (социализъм, фашизъм, България на три морета... изберете си). Или просто свиквайте! Защото четвъртият вид (промяната) умря с Живка!

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР