Внезапно ни напусна Божан Петров. Обичан от колегите заради чувството

...
Внезапно ни напусна Божан Петров. Обичан от колегите заради чувството
Коментари Харесай

Внезапно ни напусна любим радиоводещ

Внезапно ни напусна Божан Петров. Обичан от сътрудниците поради възприятието му за комизъм и занимателно отношение към света. Божан работи в БНР от 2000 година. Всяка събота слушателите чакаха неговия „ Отечествен радиопреглед “ и мнения в предаванията „ Деконструкция “ и „ Политически НЕкоректно “.

В последния от тях той сподели:

„ Идва, идва моментът, скъпи сънародници, на нашето свободно излияние. Настъпи часът, когато ние, клетите чеда на Отечественото, още веднъж ще вземем ориста в личните си ръце. Това съвсем постоянно има тъжни последствия, само че въпреки всичко е добре, че понякога ни се дава тази опция. Гласувайки, преобладаващата част от гласоподавателите ще накаже всички останали, а дружно с това и себе си за идващите четири години, само че точно в това, душици, се съдържа магията и очарованието на българската народна власт. Това е към този момент. Най-хубавото занапред ни следва! “.

Така Божан Петров обясняваше политическата реалност и български нрави и във филмите, за които написа сюжети в последните години. Ценителите на киното го познават и като сценарист на игралния филм „ Летовници “.

„ Стандарт ” изрича своите най-искрени съболезнования на околните на Божан Петров
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР