Внезапно на 61-годишна възраст почина Радосвет Радев, председател на Българската

...
Внезапно на 61-годишна възраст почина Радосвет Радев, председател на Българската
Коментари Харесай

Почина Радосвет Радев |

Внезапно на 61-годишна възраст умря Радосвет Радев, ръководител на Българската стопанска камара, оповестяват от БСК.

Радосвет Радев поема ръководството на камарата през 2018 година след кончината на дългогодишния ръководител Божидар Данев.

" В това извънредно мъчно за нас време той пое риска и уговорката да изведе Камарата от нелеката обстановка. Нещо повече, беше окуражен да я направи съвременна, водеща бизнес организация. И работеше неуморно за това! Наложи му се да навлезе рисково бързо в работата и го направи. Направи доста взаимни отстъпки с персоналното си време и задължения в името на организацията ", пишат от БСК.

" За тези три години господин Радев се трансформира не просто в наш началник, само че на първо място беше наш другар - човек, на който можеш да се довериш, с който можеш да споделиш хрумвания, от който можеш да получиш поддръжка и схващане. За всичко това му благодарим! Надяваме се пътят му да е ярък, както ние ще пазим ярък загатна за него ", се споделя в известието на камарата.

Радосвет Радев е роден на 21 юли 1960 година в София. Завършва Юридическия факултет на Софийския университет " Св. Климент Охридски ", специализира маркетинг и мениджмънт в Съединени американски щати. Работи поредно в Софийски градски съд и в Програма „ Христо Ботев “ на Българското национално радио. 

През 1992 година основава „ Дарик Радио “. Бил е член на Български бизнес клуб „ Възраждане “. 

Председател е на Съюза на българските национални електронни медии и е член на УС на Националния ръб по туризъм и на Фондация „ Буров “.

OFFNews изрича съболезнования на околните на Радосвет Радев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР