Вначалото на 90-те години на миналия век светът получи „подаръка“

...
Вначалото на 90-те години на миналия век светът получи „подаръка“
Коментари Харесай

Сандра Бълок със сериозно решение: Оттегля се от киното

Вначалото на 90-те години на предишния век светът получи „ подаръка “ Сандра Бълок на екрана в екшъни като "Скорост " и драми като "Време за ликвидиране " и "Приложна магия ".

През 2000 година тя към този момент беше потвърдена актриса с филми като "Мис скришен сътрудник " и "Сблъсъци ". След 30 години на екрана Бълок си проправи път към премиите с филмите "Сляпата страна " и "Гравитация ". След толкоз популярност и оценки 57-годишната актриса счита да се откаже от киното.

В изявление за „ The Hollywood Reporter “ Сандра Бълок разкри, че ще се отдръпна от актьорството . Решението ще ѝ разреши да отделя повече време на децата си (12-годишния наследник Луис и 10-годишната щерка Лайла).

Sandra Bullock is taking a break from acting and she's not sure how long it will be.

“I don’t want to be beholden to anyone’s schedule other than my own...I’m so burnt out. I’m so tired, and I’m so not capable of making healthy, smart decisions "
— The Hollywood Reporter (@THR)
Бълок сподели: "Толкова съм прегоряла. Толкова съм изтощена и не съм способна да вземам здравословни, умни решения ". В изявлението тя продължава, че съгласно нея непрекъснатата ѝ работа през последните три десетилетия се е трансформирала в затруднение .

Бълок е търсила одобряване в кариерата си, вместо да го откри вкъщи, където е знаела, че ще бъде. Сега тя взема решение да се концентрира върху фамилията, намирайки одобряване в децата си и брачна половинка си Брайън Рандал, с който е от 2015 година

Това не е първият път, в който актрисата разяснява, че се отдръпва. В по-ранно изявление за „ Entertainment Tonight “ по време на прес турнето за последния ѝ филм "Изгубеният град " Сандра Бълок сподели, че има други места, на които желае да бъде.

sandra bullock smiling and being the cutest person in the world in the 90s
— ִֶ (@gioaniston)
По време на изявлението тя призна, че приема работата си като актриса като работа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, доста съществено. Вместо това обаче тя желае да бъде 24/7 с децата и фамилията си. Когато "The Hollywood Reporter " я попита какъв брой дълга може да бъде почивката ѝ от актьорството, отговорът ѝ беше неразбираем: "Наистина не знам ".

Последният ѝ филм, "Изгубеният град ", срещна доста обич от страна на публиката, като получи 83% в Rotten Tomatoes. Филмът донесе 187 млн. $ в международен мащаб, което го трансформира във втората по доходи комедия от завръщането в кината след пандемията.

След шлагерите на Netflix "Кутия за птици " и "Непростимо " актрисата беше добре пристигнала още веднъж на огромния екран измежду любимците на почитателите Чанинг Тейтъм и Даниел Радклиф. И да не забравяме, с доста очарователната поява на единствения и несравним Брад Пит.

sandra bullock in the proposal (2009)
— celinha (@ifsbullock)
Бълок има „ Оскар “ и номинации за филмите "Сляпата страна " и "Гравитация ". За "Сляпата страна " получи и "Златен глобус ". Актрисата има лично продуцентско студио, в което е била продуцент на 17 кино лентата, наред с близо 60-те си изяви на екрана. Но какво значи отдръпването ѝ за оповестеното продължение на "Кутия за птици "? Само времето ще покаже.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР