ВМРО заяви, че ще издигне Славчо Атанасов за поста на

...
ВМРО заяви, че ще издигне Славчо Атанасов за поста на
Коментари Харесай

ВМРО иска да издигне Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че ще издигне Славчо Атанасов за поста на кмет на Пловдив, като ще изиска и поддръжката на НФСБ в битката, съобщи " Нова телевизия ".

" Вътрешна македонска революционна организация има направена управническа стратегия и търси тим, с който да я осъществя за Пловдив. Няма да издигнем собствен партиен претендент. Започваме диалози с всички политически обединения, естествено без Движение за права и свободи. Първите, с които ще беседваме, са нашите другари от НФСБ. Започваме диалози с НФСБ за съдружно издигане на кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на община Пловдив, също на сформиране на съдружна листа и съдружни претенденти за районни кметове ", разяснява пловдивският народен представител от Вътрешна македонска революционна организация в ПГ „ Обединени патриоти “ Александър Сиди.

Според него, Атанасов единствен има шансове да победи.

Тези дни се разбра, че досегашният кмет от ГЕРБ Иван Тотев няма да се кандидатира още веднъж.

На журналистически въпрос Александър Сиди отговори, че не вижда проблем Вътрешна македонска революционна организация да води и диалог с ГЕРБ, само че едвам в случай че диалозите с НФСБ не реализиран резултат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР